TO SEM JAZ, ANJA

Nisem ravno dobra v pisanju oz. ljubiteljica pisanja nasploh, zato se bom predstavila bolj kratko in jedernato :D. Sem Anja in prihajam iz majhne vasice v občini Žalec, Železno. Sem velika ljubiteljica živali.  Najraje imam ležanje na plaži ob morju in dobro knjigo v roki. V prostem času rada poslušam glasbo (in prirejam svoje ˝koncerte˝ med pospravljanjem), se družim s prijatelji, rišem in hodim na sprehode s psičko Nelo. Vsako jutro najprej potrebujem skodelico kave preden se dan lahko začne, saj je dan brez kave lahko katastrofalen ;). Sem zelo pozitivna oseba saj menim, da lahko vsakemu polepšaš dan z lepo besedo in nasmehom.

Anja Terbovc, TIHOŽITJE, olje na platnu, 100×70

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

JAZ IN IKT

Jaz in računalnik nisva ravno dobra prijatelja, saj znam uporabljati le programe, ki so potrebni za pripravo kakšne seminarske naloge in predstavitve kot sta word in power poit, in pa seveda brskanje po internetu. Sicer sem v osnovni in srednji šoli imela predmet informatika in računalništvo od predmeta nisem veliko odnesla saj me računalništvo nasplošno ne zanima kaj preveč.

REFLEKSIJA

Ko sem videla, da je na urniku spet predmet IKT sem mislila, da bomo enkrat na teden imeli 45 minut dolgošasnega predavanja o tem kako delujejo računalniki, spet kakšno predstavitev o osnovnih programih kot so word, excel in power point. Zelo sem se razveselila ko sem pri uvodni uri izvedela, da bo pouk na srečo potekal veliko drugače. Izvedela sem veliko o programih za grafično risanje in se tudi veliko naučila. Prav tako sem bila vesela, da sem naučila tudi katere slike se lahko kopirajo iz interneta ter kako zaščititi uporabo svojih.

(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost