Morda vam bo všeč tudi...

komentarjev 6

 1. Avatar Vanja Nedimović pravi:

  To delo mi je takoj padlo v oči, saj je zelo kreativno in unikatno. Všeč mi je stil ustvarjanja ter uporabljene barve, saj se med sabo lepo komplimentirajo. Mislim, da je delo zelo izvirno, saj pri opazovalcu vzbudi veliko vprašanj.
  Mogoče bi lahko kaj več napisala o postopku in tvoji izkušnji.

 2. Avatar Ana pravi:

  Tudi brez naslova bi lahko ugotovili kaj se na sliki dogaja saj je lepo prikazano. Res lepo in natančno narejen izdelek. Všeč so mi detalji na telesu in laseh ter tudi same izbire barv, ki lepo pašejo skupaj, da nas kar pomirjajo. Edino kar bi izdelku dodala je mogoče komentar o postopku ali občutkih med nastajanjem dela. Pohvale!!

 3. Avatar Mojca Berkopec pravi:

  -Delo mi je zelo všeč:). Predvsem sta mi všeč izbira barv in unikatnost motiva.
  -Pri objavi bi dodala opis postopka izdelave in slike postopka dela.

 4. Avatar Nika G pravi:

  Pri tem izdelku se vidi, da zna avtorica dobro uporabljati različna orodja v Kriti. Zelo mi je všeč, kako je prikazala mehkobo in čutnost oblik. Prav tako bi pohvalila izbiro barv, saj prelivajoči se pasteli ter temna oblika v ozadju ustvarita zelo lep in estetsko ugajajoč kontrast. Edino, kar imam za pripomniti pri sami sliki je, da bi lahko na telesu uporabila še kakšen odtenek več ter ga tako naredila malo bolj tridimenzionalnega. Pri objavi pogrešam še kakšen komentar glede postopka izdelave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost