Severni sij

V kriti sem ustvarjala prvič. Ker tokrat še nisem imela na voljo grafične tablice, ki bi mi pri delu zagotovo zelo koristila in mi pomagala pri ustavrjanju boljše in bolj realitične slike. Odločila sem se za moriv severnega sija, saj se počasi začenja zimski čas. Za vsak nov element na sliki sem najprej ustavila plast za skico, na novi plasti pa sem narisala končno podobo. Preizkusila sem veliko različnih čopičev in drugih funkcij v programu, in mislim da sem se že veliko naučila o njegovi uporabi. Delo v programu me je veselilo, saj se že dolgo želim naučiti več o digitalnem ustvarjanju.

Severni sij by Neža is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 147 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

komentarji 3

 1. Avatar Envy pravi:

  Slika mi je zelo všeč in me spominja na zime, ko sem bila še majhna. Najlepše mi je ozadje , ker se barve zelo lepo med seboj mešajo in lepo prikažejo kako je sonce že zašlo. Lepo je tudi to, da so drevesa črna in jih v kontrastu z ozadjem to zelo izpostavi. Edino, kar me moti je to, da se pri severnem siju vidijo vse črte in bi bilo bolje, če bi se barve med seboj bolj prelivale. Glede na to, da si slikala z miško je slika zelo dobro nastala. Veselim se tvojih drugih del. 🙂

 2. Avatar Vanja Nedimović pravi:

  Všeč so mi uporabljene barve, saj se med sabo lepo komplimentirajo. Zdi se mi, da je center pozornosti samo nebo, kjer vidimo tudi sij. Všeč mi je tudi tehnika s katero si to delo ustvarila, saj doda k domišljiji. Menim, da je delo zelo kreativno.

 3. Avatar Nina Kržmanc pravi:

  Delo mi je všeč. Globina slike je dobro prikazana s linijami, ki se približujejo isti točki na formatu. Všeč so mi tudi uporabljene barve.
  Pogrešam pa slike postopka izdelave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost