Kreiram na spletu

Jaz sem Pia in prihajam iz Domžal. Že od nekdaj se rada ukvarjam z umetnostjo na različnih področjih, kot je risanje in slikanje, ples, šivanje… Poleg tega svoj prosti čas rada preživljam v naravi v družbi prijateljev. Zelo rada tudi potujem po svetu in raziskujem nova mesta in kulture.

Prijatelji by Pia is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Že od kar se spomnim sem bila obdana s tehnologijo. Spomnim se kot majhna punčka sedeti v naročju mojega očeta in z njim igrati igrice. Od takrat naprej sem takoj dobila zanimanje za tehnologijo. Čeprav sem jo večinoma uporabljala za šolsko delo sem ob tem ves čas odkrivala zanimive načine uporabe tehnologije. V času osnovne šole sem večinoma uporabljala programe kot so Powerpoint in Word, saj je bilo to od mene zahtevano. Poleg tega sem v tem obdobju veliko svojega prostega časa preživela na YouTube. Po osnovni šoli sem obiskovala Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo ampak nisem bila vpisana v smer, ki bi razširila moje znanje na področju tehnologije. Zanimive nove programe se spoznala šele na fakulteti. Največji vtis name je naredila Krita, saj sem se od nekdaj želela naučiti digitalno ustvarjati. Čeprav na tem področju še nimam veliko znanja mi je ta način ustvarjanja takoj postal zelo všeč.

V prihodnosti bom na svoji poklicni poti sigurno lahko uporabila vse znanje, ki sem ga do sedaj pridobila. Pri poučevanju likovne umetnostni mi bodo prav tako koristili vsi programi, ki sem jih do sedaj omenila. Poleg teh pa še spletne redovalnice in različna Arnes orodja.

REFLEKSIJA PROJEKTNEGA DELA

Skozi semester sem se pri predmetu IKT naučila zelo veliko novih koristnih stvari, nekatere izmed njih so mi koristile tudi pri izdelovanju tega projektnega dela. Ena izmed teh je pravila uporaba licenc Creative Commons, kar mi bo sigurno v naprej še velikokrat prav prišlo. Menim, da bi to delo lahko bolj dodelala, zlasti besedilo. Temu delu sem tudi posvetila največ časa, saj nisem točno vedela kaj naj napišem. Kljub temu sem mnenja, da sem nalogo vredu opravila, saj zajema vse kar kriterij navaja. Znanje, ki sem ga pridobila bom lahko uporabila med študijem pri izdelovanju seminarskih nalog in tudi na poklicni poti za ustvarjanje kakšnih spletnih prispevkov. Pri delu mi je bilo všeč, da nam nalogi ni preveč omejevala kaj naj pišemo. Hkrati mi je pa to tudi povzročalo probleme, saj nisem vedela kaj napisati. Defenicije naloge ne bi spreminjala, saj je bila lepo in razumljivo podana.

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost