Kdo sem jaz?

Hej, ime mi je Nika. Rada berem in rišem stripe. V prostem času igram Stardew Valley. Zbiram tudi znamke in razglednice iz galerij, ki jih lepim na steno.

Kdo sem jaz? by Nika Rihtar is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

IKT v mojem življenju

Ko sem za ta predmet prvič slišala sem se malo bala saj sem mislila, da bomo programirali in se učili o meni čisto neznanih stvareh, zelo sem bila vesela, ko sem izvedela, da se bomo večinoma učili o digitalni umetnosti in varnosti na internetu. S tehnologijo sem se srečevala že prej v srednji šoli saj sem na rastrskih programih Krita in Sketchbook že delala ilustracije ampak sem uporabljala le osnovne funkcije in nisem poznala niti razlike med vektorski in rastrsko grafiko. Nikoli prej nisem digitalnih umetniških izdelkov objavljala na blogu kot tu, ampak samo na Tumblrju in Deviantartu. Kot bodoča učiteljica likovne vzgoje verjamem, da bo vse kar se naučim pri predmetu IKT zelo koristno za prihodnost.

 

REFLEKSIJA

Pri tem projektu sem se naučila kako narediti spletno objavo, kaj je CC in kako se ga uporablja, kako se spletni objavi doda besedilo, oznake, spletno povezavo in slike. Največ težav mi je povzročalo pisanje besedila, saj nisem bila prepričana s čem bi se rada predstavila in izbira slike, saj sem želela z njo pokazati nekaj kar meni pomeni veliko. Moj prvi izdelek pri tem predmetu se mi zdi kar soliden saj nisem navajena na tak način dela in objave. Če bi imela kaj več časa za razmislek bi mogoče o sebi napisala še kaj več zanimivega toda sem zadovoljna tudi s tem izdelkom. Projektna naloga mi je bila všeč saj sem se naučila veliko novega, ki mi bo pomagalo v prihodnjem digitalnem ustvarjanju

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost