Lukej

Oko by Lukej is licensed under CC BY-SA 4.0

Sem Lukej in prihajam iz Ljubljane. Že od otroštva rad rišem, ustvarjam in občudujem likovno umetnost,. Zato sem se odločil za študij na Pedagoški fakulteti – likovna pedagogika. Rad imam živali, sprehode v naravi in dobro glasbo.

Galerija

Tudi skozi nekatere moje risbe in slike bi rad predstavil sebe.

Galerija by Lukej is licensed under CC BY-SA 4.0

Digitalna tehnologija v mojem življenju

Do sedaj sem uporabljal nekaj programov za risanje v srednji šoli (Rhinoceros, Adobe illustrator, Adobe photoshop). Čeprav še vedno najraje prostoročno rišem in slikam, se zavedam pomembnosti digitalne tehnologije v današnjem času. Znanje s tega področja bi kot likovni pedagog lahko uporabil npr. za spletno objavo likovnih izdelkov učencev na spletni strani šole.

Refleksija

Sebe sem predstavil zelo na kratko. Pri tej nalogi sem se naučil kako deluje Arnes splet, kako licencirati slike, dodati povezavo, kreirati galerijo s slikami… Z oblikovanjem spletne strani se srečujem prvič in če bi imel več časa, bi morda lahko povedal kaj več o sebi. Ker imam rad zasebnost, sem se raje predstavil skozi slike, za kar sem porabil tudi največ časa. Naloga se mi zdi zelo koristna, to znanje lahko uporabim za izdelavo seminarskih nalog, za objave na spletu bodisi zase ali morda nekega dne kot učitelj. Glede na dejstvo da je to moja prva spletna objava, težko objektivno sodim, vendar se mi zdi naloga opravljena korektno. Pri izdelavi tega projekta najljubše mi je bilo postavljanje galerije slik, največ težav sem imel da ugotovim kako dodeliti licenco za galerijo. Definicija naloge se mi zdi razumljiva, ne bi spreminjal ničesar.

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost