Nepomembni podatki brez naslova

 

Sem Ema Ilar, študentka likovne pedagogike. Obiskovala sem Osnovno šolo Bičevje ter prvi dve leti tudi enoto Bonifacijo, ki jo na žalost ni več. Pri odločitvi za srednjo šolo sem imela dileme, saj sem izbirala med likovnim področjem ali športnim. Na zadnje sem se odločila za Srednjo vzgojiteljiskio šolo in gimnazijo ter umetniško gimnazijo Ljubljana, zaradi velike poldarka na umetnosti ter otrok, ki so mi zelo pri srcu. V prihodnosti se vidim pri poučevanju otrok v osnovni ali srednji šoli, prav za to sem si izbrala to fakulteto.

V prostem času se ukvarjam z ilustracijskim risanjem. Nekatere ilustracije občasno objavim na instagram. Inspiracijo za risanje črpam iz Japonske kulture ter vsakdanjih dogodivščin. Svoja dela sem že večkrat razstavljala na razstavah. Trudim se in želim si uspeti ne le v poučevanju, ampak tudi v ustvarjalnih vodah. 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna.

 

Refleksija

 

Pri tej projektni nalogi sem se naučila veliko novega. Z objavljanjem na spletišču sem se srečevala že v preteklosti, vendar sem pri predavanjih prvič spoznala CC licence. Prav zato sem CC licencam posvetila največ časa. Menim, da sem osvojila vse potrebne cilje, ki so bili zastavljeni pri tej projektni nalogi. V teku študija in v nadaljnjem življenju bom uporabljala vse pridobljeno znanje, še posebno CC licence, saj so zelo pomembne, ker ščitijo avtorske pravice. Najbolj všeč mi je bilo spoznavanje novih znanj ter seveda osveževanje starih. Najmanj všeč mi je bilo pisanje o sebi,saj  res nikoli ne veš kateri  podatke objavljeni na spletu so res varni in kateri ne. Projektna naloga se mi zdi dovolj kakovostna, da ne bi ničesar spreminjala pri sami definiciji.

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost