Nekaj o meni (Kristina Stefani)

Moje ime je Kristina Stefani, za smer likovna pedagogika sem se odločila zato ker se od negdaj rada ukvarjam z umetnostjo. Že v mladih letih sem zelo rada risala, risala sem ponavadi domišljiske pokrajine in stvari, uporabljala sem veliko barv in s časoma sem začela uporabljati tudi svinčnik za risbe. V osnovni šoli sem zelo oboževala likovni pouk, tam sem se spoznala z različnimi tehnikami in možnostmi ustvarjanja z akrilom, v srednji šoli sem ga zamenjala z oljnimi barvami. Oljne barve so me zelo navdušile, v srednji šoli sem imela vsako leto priložnost ustvarjat z njimi dokler si jih sama nisem kupila in svoje delo nadaljevala doma. Poleg klasičnega slikanja in risanja je mojo pozornost pritegnilo ilustriranje, predvsem ilustracije Alexandra Janssona. Njegove ilustracije so me pritegnile saj se razlikujejo od ostalih po tem da so bolj shrhljive in domišljiske. Tudi sama poskušam občasno narisati kak svoj domišljiski lik.

Licenza Creative Commons
Quest’opera è distribuita con Licenza Creative Commons Attribuzione – Non commerciale – Non opere derivate 4.0 Internazionale.

Licenza Creative Commons
Quest’opera è distribuita con Licenza Creative Commons Attribuzione – Non commerciale – Non opere derivate 4.0

Internazionale.

IKT v mojem življenju

Poleg risanja in slikanja sem se v srednji šoli srečevala z multimedijskimi programi. Uporabljala sem enostavne programe za obdelavo slik in video posnetkov, poleg tega sem uporabljala tudi programe kot so World, Pawer Point in Excel. Pri multimediji sem se naučila osnove, da sem lahko uporabljala osnovne funkcije, sama pa sem doma svoje znanje nadgrajevala ker me je to zanimalo. Poskušala sem uporabiti tudi malo bolj zahtevnejše programe kot so Photoshop ter Premier Pro, teh na šoli nismo imeli. Učila sem se s tem da sem gledala video posnetke in funkcije v programu večkrat uporabila. Menim, da mi bo velika večina teh izkuÅ¡enj zelo koristila naprej v šolanju.

Šolanje želim izkoristiti kot priložnost da osnove, ki jih imam nadgradim za lažjo uporabo in hitrejšo izdelavo izdelkov. Pričakujem, da bom lahko to znanje kvalitetno uporabila tudi naprej v svojem poklicu.

 

Refleksija

Z to nalogo sem se naučila uporabljati WordPress, naučila sem se kako v eno besedo prilepiti link ter zaščititi svoja dela. Če bi imela več časa bi zagotovo dodala sliko drugega dela ki ga še dokončujem ter napisala bi še kakšno besedo več o sebi. Največ časa sem posvetila pisanju o sebi saj sem se poskušala osredotočiti na to da obrazložim moje zanimanje za umetnost. Menim da mi je naloga podala še veliko splošnega znanja o uporabi spleta, ki ga bom potrebovala med izobraževanjem in kasneje v mojem poklicu. Najmanj mi je bilo všeč pisanje osebi, saj se težje izražam skozi pisanje in težko najdem kdaj prave besede, najbolj mi je bilo všeč to da sem spoznala način kako lahko zaščitim svoja dela. Pri projektu nebi spreminjala veliko, dodala bi samo če ostale stvari ki jih lahko počnemo z WordPressom.

 

 

 

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost