Katarina Modrijan

Akcent

Sem Katarina Modrijan, študentka prvega letnika likovne pedagogike na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Nisem le študentka, vendar tudi aktivistka na področju pravic živali, ter vsakodnevno ustvarjam nekaj novega. Najraje se izražam s slikanjem in pisanjem poezije. Med ustvarjanjem najraje poslušam Tycho. Sem najmlajša v družini . Starejša sestra je diplomirala iz finančne matematike, jaz pa sledim ustvarjalni poti. Osnovno šolo sem obiskovala v Solkanu zraven Nove Gorice, nato pa sem za srednjo šolo izbrala likovno gimnazijo v Novi Gorici. Po končani srednji šoli se ostala eno leto doma in delala kot natakarica medtem pa se odločala za študij. Za to smer sem se odločila ker obožujem umetnost, hkrati pa se mi zdi vloga izobraževanja novih generacij zelo pomembna.

 

Akcent

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

 

Obrazi

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

IKT

Nikoli nisem bila najbolj spretna z računalniki in nasplošno z tehnologijo, predstavlja mi izziv, zato se vesela da imamo tak predmet kot je IKT da izboljšam svoje sposobnosti. Tehnologijo in vse kar je z njo povezano sem mnogo let zavračala. Raje kot da bi se igrala računalniške igrice in gledala filme sem se igrala zunaj s prijatelji. Svoj prvi pameten telefon sem si kupila par let nazaj, ker brez njega v današnjem svetu težko živiš, in priznam da je velikokrat zelo uporaben. Vseeno pa raje kupujem obleke v trgovinah ne pa preko spleta, avtobusne karte nimam na telefonu, nimam spletne banke in raje berem knjige v fizični obliki. Zavedam se da se bo tehnologija vedno razvijala in da bo vedno bol prepletena z našim življenjem, tudi v šolah bo vedno več digitalizacije, zato je pomembno da se na tem področju nenehno izobražujemo.

REFLEKSIJA

V kreiranju tega prispevka sem se veliko naučila. In sicer, kako objaviti prispevek na portal Arnes splet, kako upoštevati avtorske pravice in kakšne posledice ima lahko kraja ali izkoriščanje avtorskih pravic na nas in na osebo kateri je narejena krivica. Če bi imela več časa bi se bolj podrobno predstavila in to na bolj zanimiv način, morda z animacijo. Največ časa sem se posvetila tehničnemu vidiku ustvarjanja objave, saj mi delo z računalnikom predstavlja velik izziv. Ko bom objavljala svoja dela jih bom sedaj znala pravilno zaščititi in lažje bom kreirala z uporabo računalnika. Ko bom profesorica bom s pomočjo tehnologije lažje učila in to znanje predajala na naslednje generacije. Pri projektu mi je največ težav delal prav tehnični vidik in sem objavo morala večkrat napisat saj sem jo ponesreči izbrisala, všeč mi je pa bilo da sem se spopadla z nekaterimi strahovi ki jih imam pri tehnologiji. Ker dobimo pri vajah zelo dobro razlago mi sledenje pri urah ne dela težav, v bistvu prav uživam, saj je atmosfera sproščena in zdi se mi da tako več odnesem od predavanj. Pri projektu nebi ničesar spremenila, saj se mi je zdel primerno zahteven in kreativen.

 

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost