Digitalna zgodba – Čarovnica Eli

 

Book titled 'ČAROVNICA ELI'Read this book made on StoryJumper!

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

Zgodboris Čarovnice Eli.  snemalna knjiga – predloga

REFLEKSIJA

Pri tem projektu sem se naučila uporabljati spletno stran Story Jumper in vse funkcije, ki jih stran s tem ponuja, tam sem namreč tudi ustvarila svojo zgodbo.

Če bi imela več časa bi si za izziv postavila ustvarjanje oz. izdelavo zgodbe skozi video. Zdajšnji zgodbi bi prav tako dodala različne zvočne podlage in se vanje bolj poglobila. Največ časa sem porabila za zamisel same digitalne zgodbe. Nisem namreč želala, da bi moja zgodbica imela pretežko podlago, s tem mislim sam čustven naboj oz. mračne, žalostne pravljice, ki so danes tako popularene. V glavi sem imela lahkotno in smešno zgodbico ob kateri bi otoci uživali. Vendar pa mi sama tema, svetlo-temni oz. kontrast, delala velike težave, saj le ta pomeni nasprotje. S čimer sili zgodbo v pripoved z nekakšno globoko vsebino.

Tekom študija lahko razvijam svojo znanje s samo uporabo zgodbic in videov s poučno vsebino, ki pa mi bodo prišli prav kasneje v vlogi učiteljice. Videei in zgodbice namreč pritegnejo učenčevo pozornost. Hkrati pa njegov vizualni, slušni efekt spodbuja k hitrejšem pomnenju same snovi.

Najljubše pri projeku mi je bilo samo risanje in ustvarjanje ilustracij. Najmanj pa objavljanje in samo pisanje refleksije.

Pri projektu ne bi spremenila ničesar.

(Skupno 156 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost