Cvetke

O MENI …

Sem študentka likovne pedagogike, kamor sem prišla po dveh letih na Filozofski fakulteti, kjer mi strogo resno in raziskovalno okolje ni več odgovarjalo. Po duši sem umetnik in sem se tako odločila za novo poglavje, ki je bližje mojemu srcu.

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

Nisem mestni človek. Obožujem sprehode po gozdu ob opazovanju narave, ki mi večkrat daje inspiracijo za ustvarjanje. Obožujem tudi živali, več let sem se ukvarjala s konjeništvom, ki pa je moralo zaradi poškodbe ostati stranski hobij. Vedno sem rada tudi ustvarjala, s tem sem prešla v svoj, čisto moj svet, ki mi je dajal zavetje in toplino.

Študij likovne pedagogike sem izbrala, da bi poglobila svoje znanje in v prihodnosti našla svoje mesto pod soncem ter počela nekaj, kar me zares veseli.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

REFLEKSIJA

V tem projektu sem bila prvič seznanjena z objavljanjem prispevkov na blogu. Naučila sem se več informacij o blogu, o njegovih funkcijah in objavljanju v njem.

Največ časa sem porabila za pisanje kratkega opisa, saj je o sebi vedno najtežje pisati, posebej če ne želiš deliti preveč informacij. V ta prispevek bi morda vključila le več fotografij, drugače pa ga ne bi spreminjala. Prispevek se mi zdi dober, saj sem upoštevala vse dane kriterije.

Za spoznavanje bloga in dela z njim, menim, da je projektna naloga dobro zasnovana, zato je tudi v osnovi ne bi spreminjala. Z njo smo spoznali ključne lastnosti in funkcije.

Sama dvomim, da bom blog v prihodnje še uporabljala, saj se počutim nelagodno, če delim informacije na splet. Do sedaj sem splet uporabljala le za glasbo in komunikacijo, na svoji poklicni poti pa želim IKT vključevati, predvsem bi se rada posvetila programom za digitalno ustvarjanje ter se naučila dela z njimi. To pa bi lahko nedvomno uporabila tudi v svojem poklicu.

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost