Kdo pa sem?

Sem Katja, rada imam ustvarjanje, glasbo in druženje s prijatelji. V prostem času pa rada plavam.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno 4.0 Mednarodna.

REFLEKSIJA – IKT v mojem življenju

Z bolj napredno tehnologijo sem se prvič spoznala v osnovni šoli, ko sem obiskovala računalniški krožek. Tam sem se naučila nekaj  računalniških spretnosti, ki so mi kasneje v mojem nadaljnjem učnem procesu prišle prav. Po osnovni šoli sem izobrazbo nadaljevala na srednji šoli za oblikovanje, kjer sem obiskovala oddelek grafičnega oblikovanja. Tekom teh štirih let, sem večino praktičnega pouka preživela z računalniki oziroma raznimi programi, namenjenim digitalnem oblikovanju.  V tem obdobju sem pridobila veliko novih izkušenj in znanja na področju tehnologije ter njihove uporabe v umetnosti. Zaradi omenjenega predhodnega znanja, mi izdelava projektnih nalog rastrske in pa vektorske grafike ni povzročala velikih težav. Menim, da mi bo pridobljeno znanje pomagalo v nadaljnjem izobraževalnem procesu ter kasneje koristilo tudi pri pedagoškem delu ali v drugi poklicni zvrsti.

Pri tem projektu, sem se naučila kako na tovrstnem portalu oblikovati  in objaviti objavo, dodati razne povezave in se ob tem prav tako poučila o avtorskih licencah (kaj pomenijo, kako jih lahko uporabimo, zakaj so pomembne itd.).

Pri projektu je bilo zanimivo spoznavanje portala in pridobitev novega znanja na področju oblikovanja objav na blogu. Največ težav sem imela pri predstavitvi sebe in kasnejši javni objavi (kljub temu, da je zelo kratka in preprosta), saj ne rada objavljam  osebne  informacije na javnih portalih.

Znanje, ki sem ga pridobila s to nalogo, je bilo koristno in temeljno za izdelavo ter objavo nadaljnjih projektnih nalog, prav tako pa mi bo koristilo tudi pri nadaljnjem izobraževalnem procesu.

Slikovni vir: https://pixabay.com/illustrations/the-whale-sea-ocean-blue-water-2464799/

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost