Nekaj novega…

Sem oseba, ki jo zanima 1001 stvar. Že od majhnega rada ustvarjam in delam različne stvari, zato sem se tudi vpisala v Srednjo trgovsko in aranžersko šolo v Ljubljani, program Aranžerski tehnik. To mi je omogočalo, da se spoznala veliko različnih tehnik in načinov, ter uporabo različnih materialov.

Izdelek projekta iz 4. letnika

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License

IKT v mojem življenju – refleksija

V srednji šoli smo veliko ustvarjali s programom Corel Draw in Photoshop in se tako naučili nekaj osnovnih možnostih oblikovanja v teh dveh programih. Ena izmed naših nalog je bila tudi oblikovanje lastega logotipa in celostne grafične podobe. Tako mi zdaj digitalno oblikovanje ne predstavlja zelo velikega problema, saj sem s programi seznanjena toliko, da se v njih znajdem in se lahko z raziskovanjem sama naučim določene funkcije.

Naučila sem se razumevanja in uporabe creative commons licenc, kar menim, da mi bo v prihodnjosti zelo koristilo. Prav tako smo bili seznanjeni s spletnimi stranmi, kot je Pixabay (pouja nam brezplačno uporabo določenih fotografij, ki jih lahko uporabljamo in spreminjamo za lastno rabo). Prvič sem tudi objavljala na spletišču in misli, da je to ena izmed znanj, ki ga potrebujejo vsi pedagogi, saj morajo pisati razne objave na spletišču šole.

Menim, da se bom v nadaljnem izobraževanju in tudi kasneje v življenu še veliko naučila, saj bo tudi glede na razvoj tehnologije potrebno, da kot likovniki poznamo neke osnove tako programov za ustvarjanje, kot tudi druge možnosti, ki nam jih ponuja splet.

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost