⭐️

Sem iz 5-članske družine, ki se karakterno zelo razlikujemo. V prostem času rada berem ali pa svoje popoldneve preživljam v službi. (kavarna Zvezda).

Pes by ML is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Tehnologija v mojem vsakdanjiku

Z tehnologijo sem seznanjena že od svojih malih nog in lahko rečem, da jo poznam že kar dobro. Ko pa sem stopila, čez prag Srednje šole za oblikovanje in fotografijo pa sem se naučila uporabe različnih programov, kot so: Rhino, Adobe Photoshop in Adobe Illustrator. Ker sem obiskovala smer za notranji dizajn, mi je bil pri srcu še najbolj program Rhino, ki smo ga uporabljali predvsem za izdelavo raznih načrtov in 3D maket ali objektov. Kasneje, proti koncu srednje šole pa sem se naučila uporabe tablice, kjer sem dokončala svojo zaključno nalogo. Uporabila sem program Procreate, ki ga uporabljam še danes, saj je zelo uporaben pri izdelovanju grafik in raznih detajlov.

Refleksija

Iz danega projekta sem se predvsem naučila uporabe vstavljanja licenc za določeno sliko. Kar bi edino izboljšala bi bil edino font samih črk v danem besedilu in s tem bi tudi posvetila več časa celotni konstrukciji besedila in boljšemu opisu samega sebe. Svoje delo bi ocenila kriterijem zadostno, verjamem pa da bi se dalo še kaj izboljšati. Projekt nam je seveda prinesel znanje, ki bo uporabno še kako pri pisanju samih seminarskih nalog in pri citiranju spletnih virov. Lahko rečem, da mi je bil sam projekt, všeč v smislu pridobljenega znanja. Kar mi je bilo pa najmanj pri srcu pa je bil opis sebe. Okvirno, kar bi spremenila je, da bi namesto opisa sebe zastavili kakšno drugo vprašanje v smislu “Zakaj si izbral ravno to šolo?”

(Skupno 10 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost