Nekaj o meni in Pika

 

Živjo!

Sem Pika in ja, slišala sem že vse mogoče šale na moje ime (ki so sedaj postale že dolgočasne in prevečkrat slišane). Ime sem dobila zaradi svoje razigranosti in navihanosti ter tudi zato ker imam pegice, malo rdečkaste lase in vedno dve različni nogavici. Na žalost nimam opice za domačo žival, imam pa psičko z imenom Rozi.

Najraje se ukvarjam z ustvarjanjem česarkoli (ponavadi packanje ali nekaj s čimer umažem vse okoli sebe), zelo v veselje pa mi je special effects make up. Pri tem se uporablja razne umetne mase, da se ustvari neresnične kozmetične učinke. Zelo rada se ukvarjam tudi s petjem; hodila sem na solo jazz petje in pela sem  v mešanem komornem zboru Sv. Stanislava.  Nekaj časa sem se tudi zelo intenzivno ukvarjala s čaranjem. Kljub vsemu pa mi je velikokrat dolgčas in ravno takrat nastanejo moje najboljše ideje.

Eden izmed mojih hobijev pa je tudi slikanje in adrenalinske aktivnosti.

Creative Commons licenca
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno 4.0 Mednarodna.

IKT IN JAZ

Naj za začetek povem da o računalnikih in delu na njih vem bolj malo. Znam poiskati stvari, ki me zanimajo (torej predvsem serije in filme), nekaj malega sem pa tudi spoznala v prvem letniku gimnazije pri informatiki. Zapomnila sem si bolj malo, saj si nisem mislila, da mi bo to znanje kdaj prišlo prav in tudi zanimalo me ni tako zelo. To malomiselnost sedaj obžalujem, saj si želim da bi znala bolje uporabljati nekatere programe kot so Inkscape, Photoshop in drugi grafični urejevalniki. Upam, da bom pri IKT pridobila čim več znanja, ki mi bo koristil pri službi in vsakdanjem življenju.

REFLEKSIJA

Ko sem pogledala kakšne predmete bom imela v prvem letniku likovne pedagogike in sem videla IKT, sem si predstavljala predavanja o spletu in različnih programih. Zelo sem bila vesela, ko sem ugotovila, da bomo imeli tudi vaje, kjer bomo spoznavali programe in se v njih učili risati. Še posebej mi je všeč projektna naloga na temo barve. Za prvo nalogo, ko smo pisali o sebi, sem se naučilaže mnogo novih stvari (kot na primer kako upravlajti z Word press, kako besedilu dodati značke, kako sliki narediti licenco, …). Upam, da se bom naučila še veliko novega in znanje lahko uporabila pri službi ali pa v vsakdanjem življenju.

 

 

 

 

 

 

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost