1. PN – Kreiram splet

Živijo, jaz sem Polona in tako se je glasila moja prva objava na tej strani: “Sem umetniška duša, ki obožuje zelenjavo in sir. Pri srcu so mi tudi majhni psički in mucke.” Mislim, da me to precej dobro opiše, kljub temu da sem zapleten človek.

Že od nekdaj mi je všeč tudi umetnost, ne samo zelenjava in prav ta teden, sem slišala pripetljaj iz mojih mladih let. Sestra mi je povedala, da sem celotno steno porisala z barvicami ter voščenkami in je morala ona to čistiti za menoj. Očitno se mi je zdela naša dnevna soba pusta.

Imam smešen naglas, saj sem iz Primorske, natančneje iz Posočja, oziroma še natančneje iz Vrsna. Prav tistega, kjer se je rodil Simon Gregorčič. In kot fun fact lahko povem, da si deliva nekaj krvi saj je moj pra, pra, pra… stric.

Prilagam pogled iz mojega okna, kjer je skoraj vsakodnevni dihjemajoč sončni zahod.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

Refleksija:

Ikt v mojem življenju je zelo prisoten, saj že spadam v generacijo, ki je odrasla hkrati s tehnologijo. Včasih si želim, da ne bi, a sem odrasla na vasi, zato je bilo stika manj, oziroma je tehnologija v moje življenje prišla pozneje, kot nekaterim. Sem pa zelo vesela, da smo si lahko z njo ogromno pomagali pri izobraževanju. Ne vem kako, bi zaključila šolanje, predvsem v srednji šoli, brez interneta in komunikacije z ostalimi. Pri projektu sem se naučila razne načine podajanja informacij, saj je ogromno načinov. Če bi imela več časa, bi se vam bolj podrobno opisala, a mislim, da vas to ne zanima preveč. Največ časa sem razmišljala kaj sploh vključiti v moj opis in kako začeti, saj sem hrati preprost in zelo zapleten človek. V objavo sem vključila vse zahtevane elemente, zato mislim, da ustreza kriterijem. To znanje mi zelo pomaga predvsem pri dojemanju licenc in kopiranja, saj sem do zdaj tudi jaz kradla slike, brez da bi to sploh vedela. Zato bom otroke v šolah in druge posameznike, pri pogovoru o tej temi, zelo opozorila. Všeč mi je to, da smo objavo oblikovali po svojih željah in nam ni bilo treba zaupati nekih osebnih podatkov. Projekta ne bi spreminjala, saj se z njim veliko naučimo, sploh pa zavemo pomena avtorstva.

 

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost