Kreiram splet

Zdravo. Moje ime je Ivana in prihajam iz Makednije. Moja družina je ostala tam, jaz pa sem prisla v Slovenijo da bi študirala. Od nekdaj sem bila navdušena nad umetnstjo. Zaradi tega sem vpisala srednjo umetniško šolo. Trenutno študiram na pedagoški fakuteti, smer likovna pedagogika z željom in ambicijami da nadgradim svoje znanje o umetnosti.

Če bi morala napisati nekaj o sebi, bi izpostavila to da imam rada ljudi. Rada se poglbljam vase in se tako naučim tudi kaj o sebi ter o drugim ljudima. Menim da smo ljude zelo kompleksna bitja, vsaj vsak je poseben na svoj unikaten način. Istočasno smo zelo enostavni ker nas vodijo čustva. Tudi sama rada čutim in se tako počutim živo. Ljubim živali in menim da smo laho zelo srečni, da živimo z njimi na isto planeto. Ljubim poletje, ljubim sladoled, ljubim sončni zahod, bolj kot sončni vshod, rada imam dobro skuhane testenine, cvetje, von korenja, in filme.

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Refleksja

Omenila sem da imam rada filme in tudi serije. Največ časa preživim pred ekranom med glednjem filmske umetnosti. Internet mi omogoča da naučim nekaj novega in da najdem informacije ki jih upotrebujem. Družbena mreža ki mi omogoča da se predstavim širnemu svetu je Instagram.. Sicer ni edine društvena mreža, je pa zame najboljši način kako se eksponiram. Na Instagram gledam kot na virtualni portfolio.

Pri IKT sem naučila stvari o katerem nisem vedala skoraj nič.. Te stvari so licence, dodajanje licenc na svoja dela, dodajanje spletne povezave itd.

Smo v 21 stoletju in tehnologija napreduje z veliko hitrostjo. Nove in stare generacije se učijo upravljati z računalniki, 5 letniki so pa spretnejši z računalniškimi tablicami od svojih staršev. Želim si da bi dohajala tehnološki napredek zato bi rada bolj nadgradila svoje znanje.

VIRI

https://pixabay.com/

https://www.instagram.com/

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost