Ananas z odbojko

Pozdrav, sem Ananas. Za hobije imam več stvari, a najbolj pomembna je odbojka. Odbojka je delj mene in mojega življenja.

Pri tem projektu sem se naučila uporabljati spletno učilnico in urejanje spletne strani. Če bi imela več časa bi spletno stran lepše uredila in se vanjo poglobila. Največ časa sem posvetila izbiranje najpomembnejših podatkov o sebi, da bi s tem lahko najbolje povzela sebe in moje hobije. Moje delo se mi zdi v redu, je pa tu vedno prostor za izboljšavo. Znanje, ki sem ga pridobila bom lahko uporabila v šoli, za različne projekte in objave del mojih učencev. Pri projektu mi je največ težav povzročila uporaba same strani, a sem se potrudila in poizkušala čim bolje obvladovati. Všeč mi je bilo da sem spoznala novo spletno stran in dobila ideje, ki jih bom lahko uporabljala na svoji življenjski poti. Imela bi več ur, da bi zares lahko do potankosti raziskali spletno stran.

Odbojkarska žoga, CC0

Na svoji poklicni poti pričakujem, da bom uspešna in da bom znala združiti tehnologijo in umetnost ter otrokom omogočila čim več prostega ustvarjanja in s tem pustiti njihovi domišljiji prosto pot. Do sedaj sem od digitalne tehnologije uporabljala Word, PP, Microsoft Excel. Uporabljala sem jih v šoli in za svoje osebne stvari. V bodoče bom lahko uporabljala spletne strani za lažji pregled slik in dela, ki jih bodo učenci delali in s tem bodo tudi sami imeli lepši vpogled na svoja dela.

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost