Kreiram na spletu

Ime mi je Ana in sem iz majhne vasi, ki se nahaja v dolini Soče. Veliko svojega časa preživim z družino in priajtelji, poleg tega pa tudi veliko pohajam po naravi z mojo psičko Tali, ki me sedaj spremlja že skoraj enajst let.

Tali by Ana is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

IKT v mojem življenju

Tehnologija me spremja že od kar pomnim, saj imam starejšega brata, ki je sedaj med drugim tudi računalničar zato me je že od otroštva spoznaval s tehnologijo. Skupaj sva tudi preigrala veliko igric, ki jih lahko igraš v dveh. Poleg igranja igric sem se s tehnologijo srečevala še ob delanju seminarskih nalog za šolo, učenju, kasneje pa tudi v prostem času uporabljala Youtube, kjer sem pregledala veliko posnetkov. Za šolsko delo sem uporabljala predvsem Word za pisanje seminarskih ter Powerpoint za izdelavo predstavitev. Kot omenjeno se veliko stvari naučim od mojega brata, saj mi vedno rad pomaga, če se želim česa novega naučiti kar je v zvezi s tehnologijo ali pa če nastane kakšnem problem.

Že od nekdaj sem imela željo se naučiti digitalnega ustvarjanja, saj obožujem umetnost, v digitalnem svetu pa imamo neskončno možnosti za ustvarjanje res kakovostnih izdelkov. Do sedaj mi je bilo to neznano in sem si ustvarjanje na takšen način lahko le predstavljala, sedaj pa sem se spoznala z meni trenutno najljubšim programom Krito, ki omogoča res veliko funkcij, da naredimo prekrasne izdelke. Kljub temu, da menim, da sem se s krito že naučila nekega dela mislim, da je še veliko prostora za nadgradnjo, ki jo bom skušala čim bolj doseči.

Vsi našteti programi mislim, da bi mi prav tako služili tudi na poklicni poti.

Refleksija

V tem semestru smo se spoznali z veliko koristnimi stvarmi, ki jim bom zagotovo še naprej uporabljala, kot so usi programi ter tudi pravilna uporaba licence, kar mi je bilo do sedaj tuje. Največ časa sem posvetila pisanju saj velikokrat ne morem začeti oziroma nevem kaj napisati.  Morda bi več časa lahko posvetila delu izdelkov, razlog za to pa je, ker mi čas kar beži in se velikokrat znajdem v časovni stiski. Definicije in tudi ostalih razlag ne bi spreminjala saj se mi zdijo dovolj jasni in lepo razloženi, da jih lahko razume vsak posameznik.

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost