DIGITALNA ZGODBA: ČRTICA

Tema naše digitalne zgodbe je črta. Na listu papirja sem si ustvarila skico, po kateri je nato nastala končna zgodba. Moja digitalna zgodba sporoča, da se v življenju ne smemo zanašati preveč na druge in moramo kdaj biti svoj vir veselja. Pomembni so majhni trenutki, ki te naredijo srečnega in upam, da bo moja digitalna zgodba nekomu prinesla nasmeh na obraz.

To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna

Scenarij: Na praznem belem zaslonu se prikaže besedilo “ko je črtica želela postati nekaj več”. Besedilo izgine in v spodnjem levem kotu se prikaže črtica, ki se ovije okoli roba, da dobimo kvadrat. Iz črte nastane rožica v lončku, ki začne plesati. Rožica izgine in prikaže se nam besedilo: “Bodi svoja majhna vesela rožica”. Besedilo izgine in prikaže se nam podpis avtorja. Na koncu se nam kvadrat, ki nam ga je izdelala črtica, odvije in ponovno dobimo popolnoma bel zaslon.

To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna

Ustvarjena je po principu StopMotion in jo sestavlja 130 posameznih risb. Risbe v ustvarila v programu Sketchbook na tabličnem računalniku. Odločila sem se, da bo besedilo v angleščini saj se mi zdi tako bolj estetsko privlačno. Risbe so v velikosti 1600x1600pxl. Slike sem združila v posnetek v programu VideoEditor. Pod zavihkom Music sem posnetku dodala glasbo z naslovom Jenny’s theme (non copyright). Mp4 posnetek sem shranila 480p resolution in z hitrostjo slikic 30 slik na sekundo.

Končni izdelek sem objavila na platfomi Arnes Video in je dostopen tukaj.

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost