Kreiram na spletu

Sem Tadeja Taja Špenko in sem študentka prvega letnika likovne pedagogike na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Hodila sem na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani in dobila izobrazbo tehnice oblikovanja oz. grafični tehnik. Umetnost me spremlja že celo življenje, navdih pa mi je prva dala moja mami, ki je prav tako velika ljubiteljica umetnosti. Rada se ukvarjam tudi z otroki, zato se mi smer likovnega pedagoga zdi odlična kombinacija. Doma imam mačko in psa s katerim v prostem času hodim na sprehode, rada tudi ustvarjam in igram v lutkovnih predstavah.

Kosmatinci by TEDI is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

IKT v mojem življenju

Skozi prve ure predavanja in vaj pri predmetu IKT sem spoznala, da predmet, ki sem se ga na začetku bala, ker sem mislila da bo vseboval veliko informatike, le ni tako težak. Večkrat sem se že srečala z digitalno tehnologijo in ugotovila sem, da je predmet še kako uporaben. Ker sem se 4 leta v srednji šoli izobraževala kot grafični tehnik, sem se velikokrat srečala z računalnikom, tablicami, ipd. tako za ustvarjanje kot tudi za pošiljanje in objavljanje izdelkov, ter za komunikacijo med profesorji. Zavedam se kako pomemben je ta predmet, kajti digitalna tehnologija se bo uporabljala vsako leto bolj. V svojem poklicu bo ta velikokrat prišel prav, ko bo prišlo do pouka na daljavo, do obveščanja učencev, objavljanja fotografij, komunikacije s starši ipd.

Refleksija

V tem projektu sem se naučila kako oblikovati in pripraviti prispevek za objavo, mu dodati povezavo, oznake, kategorije in kako dodati licenco zraven fotografije. Največ časa sem posvetila dodajanju licenc k fotografiji, ker sem se s tem srečala prvič in sem porabila kar dosti časa, da sem to osvojila. Na svojo prvo objavo sem dokaj ponosna, saj je le prva objava, opremljena z vsem potrebni. Pridobljeno znanje bom lahko uporabila na poklicni poti in na faksu že pri samih seminarskih nalogah, objavah likovnih del in pri projektnih nalogah. Pri projektu sem se najbolj zabavala pri vaji na faksu, najmanj pa pri iskanju vsega potrebnega.

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost