Kdo sem jaz

Moje ime je Taja, rada imam naravo, delo z otroci, slikanje, igranje mnogih glasbi in še marsikaj. Najraje od vsega imam pse. Spodaj na sliki je Rozina, kužek mojega prijatelja. Sliko sem naredila na taborjenju, ko je Rozina šibala na krog, tu se je ravno malce ustavila in prosila za pribolšek.

Rozina © 2022 by  Taja Malnar is licensed under CC BY-NC-SA 4.0 

Moj odnos s tehnologijo je precej povrečen za današnjega študenta. Rada ustavarajm digitalno in poznam osnove in pravila uporabe tehnologij, kakor tudi internetnega bontona. V osebnem življenju uporabljam socialna omrežja, brskalnike in iskalnike vsakodnevno. Poznam nekaj malega o zgodovini tehnologije in o njeni rabi. Nisem zagreta oboževalka računalniških iger in prevelikem preživljanju časa za ekrani. V prihodnosti bom lahko tehnologijo uporabljala v svojem poklicu in jo tudi z veseljem bom, saj olajša mnogo reči. Zdi se mi da je tehnologija lahko dobra vez med učiteljem, učencom in njegovimi starši, v komunikaciji, lažjem razumevanju snovi in vse življenskem učenju. Tehnoologija je pomembna in obvezna za uporabo dan danes, a to vseeno ne pomeni, da je njuna uporaba vedno primerna.

refleksija

Pri projektu kreiram splet, sem se naučila uporabljati avtorske licence in jih dodati fotografiji. Če bi imela z aprojekt več časa in energije, bi verjetno z Rozino naredile še več zabavnih fotografij in tu bi namesto njene slike stal Stop motion. Največ časa sem posvetila izbiri teme, saj mi tematika kdaj povroča težave. Vsi likovniki morda celo vsi umetniki imamo pogosto blokade za teme oziroma ideje nađih del. Delu bi se lahko bolj posvetila in dodala več teksta, o sebi in o mojih interesih. Najljubši del izvajanja projekta je pogled slike Rozine, najmanj všeč mi je pisanje teksta. Definicija in navodila naloge se mi ydita narejena kvalitetno in ne potrebujeta izboljšal.

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost