Nika se predstavi…

Sem Nika začenjam svojo študijsko pot na PEF Ljubljana. Rada imam otroke in umetnost. Komaj čakam, da se naučim vse, kar potrebuje za uspešno pedagoginjo in ustvarjalko. V samostojnih delih je najpogostejši motiv moj muc Alejandro.

Lepotec by Nika is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

DIGITALNA TEHNOLIGIJA V MOJEM ŽIVLJENJU

V osnovni šoli mi je bila digitalna tehnologija precej tuja, kar pa se je moralo spremeniti ko sem stopila v 1. letnik grafičnega oblikovanja na SŠOF, kjer pa se je okoli digitalne tehnologije vrtelo skoraj vse. Večino svojega ustvarjanja sem preživela v Adobe programih, zadnje leto srednje šole pa sem se poglobila tudi v aplikacijo Procreate. Vso pridobljeno znanje nadgrajuje moje samostojno delo, ki je tako bolj zanimivo. V svojem poklicu nameravam uporabljati vso pridobljeno znanje npr. rastrskih in vektorskih grafik, animacije, itd., da popestrim dogajanje v razredu.

REFLEKSIJA

V tem projektu sem se naučila kako uredim svoj prvi prispevek oz. spletna stran. Če bi imela več časa bi prispevku dodala več besedila, slik in morda celo kakšno animacijo. Največ časa sem posvetila pravilnemu ustvarjanju licenc, saj sem se z njimi na ta način srečala prvič. Za uporabo dobljenega znanja še nimam specifičnega načrta, vendar sem se med samim ustvarjanjem projekta zabavala in verjamem, da se bom kmalu spet srečala z podobnim projektom. Med ustvarjanjem spletne strani sem najbolj uživala v opazovanju, kako se celoten projekt odvija in postaja bolj in bolj izpopolnjen, najmanj pa sem se zabavala na začetku ustvarjanja, ko še nisem vedela, kako bi stran sploh oblikovala.

(Skupno 21 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost