Kdo sem jaz

Moje ime ja Gašper, uživam v poslušanju in ustvarjanju glasbe ter risanju. V prostem času rad tetoviram, in igram Terrario. Včasih pa me zanese tudi v hribe.

Vozel © 2022 by Gašper Gliha is licensed under CC BY 4.0 

Moj odnos s tehnologijo je nadpovprečen. Vse kar ustvarjam od grafik do glasbe zahteva uporabe tehnologije.
Na poklicni poti pričakujem isto uporabo tehnologije. Uporabljam tablico ApplePro s katero ustvarjam različne ilustracije in odtise za tatoje. Na računalniku pa uporabljam FLstudio in Ableton za izdelavo glasbe. V prihodnosti bom tehnologijo lahko uporabil v večih namenih saj mislim, da lahko tehnologija pripomore h boljšemu učenju in povezavi med učitelji in učenci.

Refleksija

Pri projektu kreiram splet, sem se naučil uporabljati avtorske licence, dodajati linke in slike. Če bi imel več časa bi ustvaril video poteka tetoviranja. Največ časa sem posvetil izdelavi rastrske grafike, saj to počnem tudi v prostem času. Svoje delo ocenjujem povprečno. Pridobljeno znanje kakor je uporaba avtorskih licenc bom lahko uporabil zmeraj ob objavljanju del. Pri projektu mi je bilo najljubše iskanje slike malo manj ljubše pa sestavljanje teksta. Kvaliteta projekte naloge se mi zdi zadovoljiva.

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost