Kdo sem jaz

Moj vzdevek je Cilka. Obožujem mačke, hodim v naravo in rada kuham azijske jedi. Verjamem v duhove in obvladam jezik zvezd.

<a rel="noreferrer noopener" href="http://<!– wp:image {"id":16551,"width":348,"height":464,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} –> <figure class="wp-block-image size-large is-resized"><img src="https://iktlp1718.splet.arnes.si/files/2023/01/unnamed-1-768×1024.jpg" alt="" class="wp-image-16551" width="348" height="464"/></figure> minka © 2023 by  cilka is licensed under CC BY-NC-ND 4.0 

To je moja muca Minka.

Osebno nič kaj rada uporabljam digitalno tehnologijo v svojem življenju. Nekatere stvari se mi zdijo ob uporabi le-te čisto preveč zapletene. Tudi učinek in močan vpliv, ki jo ima v nekaterih pogledih na ljudi se mi zdi naravnost grozen. Kljub temu da se z digitalno tehnologijo gledava postrani, menim da ima tudi mnogo prednosti in nam lahko precej olajša vsakodnevno življenje. Skoraj prepričana sem, da bom na svoji poklicni poti morala uporabljati digitalno tehnologijo, a skupaj živimo v svetu, ki se razvija in se moramo prilagajati drug drugemu ter širiti svoje znanje in pridobivati nove veščine.

refleksija projektnega dela

Pri tem projektu sem se naučila oblikovati spletno objavo, ustvariti aktivno povezavo ter označiti slike z izbrano licenco. Če bi imela več časa bi oblikovala bolj obsežno objavo in pa ustvarila bi več objav. Največ časa sem posvetila pisanju refleksij, ker sem morala dobro razmisliti in se poglobiti vase. Glede na kriterij ocenjevanja sem vključila vse elemente, tako da bi svoje delo ocenila kar vredu. Pridobljeno znanje se mi zdi zelo koristno in uporabno pri širjenju svojih idej, misli in projektov. Pri projektu mi je bilo zelo všeč, koliko svobode smo imeli pri ustvarjanju, všeč mi je tudi, da smo se na precej zabaven in kreativen način naučili nekaj novega. Najmanj pa mi je bil všeč glavobol po tem ko sem toliko časa strmela v zaslon:). Projektna naloga mi je bila v glavnem všeč in ne bi spreminjala ničesar.

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost