KREIRAM SPLET- NEŽ

Sem Neža, prijatelji me kličejo Než, Nežus, Najžr, Nešk. Moja največja strast je umetnost. Že kot otrok sem vedno ustvarjala in risala. Čez celo življenje, umetnosti nisem zapustila. Kamor koli grem, uzamem s sabo skicirko in nekaj barvic. Obožujem ustvarjati kolaže, ker se med delom lahko popolnoma sprostim.

1 teden © 2022 by Neza Bobnar is licensed under CC BY 4.0 

Rada igram ukulele, potujem, jem dobro hrano in ustvarjam nove spomine z družino ter prijatelji. Obožujem morje in dneve polne lenarjenja na soncu.

DIGITALNA TEHNOLOGIJA V MOJEM ŽIVLJENJU

Tehnologija me spremlja že od otroštva. Ena izmed prvih stvari, ki sem se jih naućila v zvezi z računalnikom, je kako sprintati pobarvanke. V osnovni šoli, na spletu nisem kaj preveč kreirala. Znala sem uporabljati Word in PowePoint. Ko pa sem prišla v srednjo šolo, smo se morali naučiti uporabljati nešteto programov. Obiskovala sem Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, smer industrijsko oblikovanje. Delali smo predvsem z Adobe programi. V AdobeIndesignu smo ponavadi delali seminarske naloge. V AdobeIllustratorju smo izrisovali načrte nalog. Najtežji program mi je bil Rhino, ki je namenjen za 3d modeliranje. S trdim delom in vajo sem ga osvojila. V tretjem letniku sem dobila tablico. Od takrat uporabljam program Procreate, kjer rišem in ustvarjam animacije. Svoje risbe, narejene na tablici tudi prodajam, zato me bo tehnologija zagotovo še dolgo spremljala. Na tablico gledam kakor neskončno količino listov z neštetimi barvami in orodji. Moram pa priznati, da še vedno najrajši rišem na fizični papir.

REFLEKSIJA

Med tem projektom sem se naučila, kako analizirati dejavnosti na področju tehnologije v mojem življenju. Če bi imela več časa ne bi spremenila nič. Sebe sem predstavila kratko in jedrnato. Čeprav živimo v svetu, kjer vsak deli svoje življenje na spletu, sem rada zasebna in ne razkrijem vse o sebi kar tako. Največ časa sem posvetila opisu, kje me je tehnologija spremljala čez življenje. Morala sem dobro razmisliti kako je tehnologija vplivala name in kako to napisati v nekaj povedih. Z nalogo sem zadovolna. Najljubši del projekta mi je bil iskanje slike sebe, ko sem bila še otrok. Projekt je bil dodeljen razločno.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost