DIGITALNA ZGODBA- črta

Za nalogo digitalna zgodba sem naredil animacijo za katero sem uporabil program Procreate. S črto sem poskusil zajeti nekakšen občutek praznine in teme, ki biva v vseh nas. Narisal sem elemente, ki se jih zlahka poveže z žalostjo ali strahom. Da sem dodal h teži animacije sem zanjo ustvaril tudi glasbo v programu Fruity loops . Ogled videoposnetka je možen tukaj.

črta © 2023 by Gašper Gliha is licensed under CC BY-ND 4.0 

Ko sem imel zrisano celotno animacijo sem jo povezal oz. sestavil skupaj v programu Inshot. Ta mi je omogočil enostavno editiranje videa (menjavo kontrastov in barv) ter dodajanje glasbe.

črta © 2023 by Gašper Gliha is licensed under CC BY-ND 4.0 

Refleksija

Projekt mi ni delal toliko težav. Naučil sem se oz. poskusil uskladiti glasbo z videom. Če bi imel več časa bi naredil bolj kompleksno 5min animacijo. Največ dela sem posvetil sami izdelavi animacije. Svoje delo ocenjujem povprečno. Mislim, da smo vsi naredili nekaj posebnega. Pridobljeno znanje bi lahko uporabil v svoji karieri. Mislim da pri projektu ni bilo stvari, ki mi nebi bila všeč saj sem se v procesu kar zabaval. Projekta nebi spreminjal.

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost