him

✨him loves to be surrounded by green plants, good energy and crystals. In his free time he is learning how to tattoo, because not only that he love the ending result, but the process that is happening from the decision to the end of life.✨

dot by him is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Digitalna tehnologija v mojem življenju do sedaj in kaj želim/pričakujem na poklicni poti.

Do sedaj me je tehnologija zelo obkrožala v življenju. Že od samega začetka televizija, kasneje pa tudi mobilni telefon in tablični računalnik. Če ža samo danes pogledam uporabo tehnologije v vsakdanjem življenju uporabljam vse zgoraj navedeno, pa še veliko drugih stvari kot so na primer: breztično plačevanje s kartico, uporaba urbane kartice na mestnem prevozu, slušalke, ko poslušam muziko, grafična tablica za risanje in še mnogo več digitalne tehnologije.

V izobraževanju bi verjetno predvsem vporabljal interaktivne table za risanje, grafične tablice in tablične računalnike, prenosni računalnik za objavo del in posredovanje informacij.

Refleksija projektnega dela

V tem projektu sem se naučil poteka, kako objaviti članek na Arnes splet. Poleg tega sem se naučil, kako dodati v članek sliko in jo pravilno licencirati, kako objavi dodati kategorije in pa oznake, da jo na strani lažje najdemo.

Mislim da je, glede na to, da sem prvič keriral objavo, končni izdelek dokaj v redu. Mogoče bi za nasljednjič izboljšal besedilo, za katero mislim, da se bo izboljševalo s tem, da bom pisal čim več besedil in člankov.

Največ časa sem posvetil iskanju ustrezne fotografije in dodajanju licence, saj mislim da le ta lahko doda objavi zelo veliko.

Mislim da sem za svoje znanje in sposobnosti nalogo opravil dokaj dosledno. Vedno je možnost za napredek, kateri pa bo verjetno prišel z rednim objavljanjem in kreiranjem spletnih objav.

Svoje znanje bom lahko uporabil za objavljanje svojih del, tako tekom študija, kot po koncu šolanja. Mislim da mi bo najbolj koristilo to, da znam narediti nekem delu licenco, tako da ga lahko na spletu “zavarujem”.

Pri projektu mi je bilo zelo všeč, da sem ugotovil, da je objava neke osnovne objave zelo enostavna. Všeč mi je bilo tudi to, da sem se naučil postavljati licenco. Najmanj všeč mi je bilo pisanje besedila, ker mislim da tega še ne znam najbolje.

Glede na to, da nas večina dela tako projektno nalogo prvič, ne bi spremenil nič. Naloga je hitro razumljiva ampak vseeno poučna.

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost