Nekaj malega o meni – Tanja

Živjo, kot je z naslova vidno mi je ime Tanja. Prihajam iz okolice Lukovice, vsaj tako se ponavadi predstavim, ker moje male vasice iz katere dejansko izhajam ponavadi nihče ne zna umestiti na zemljevid.

Živim na majhni kmetiji in zato imam seveda rada vse živali. Razen pajkov, teh se na smrt bojim. Igram pa tudi prečno flavto za katero sem šolo končala že v 8. razredu in sedaj hodim h godbi, da ne pozabim kako se jo igra. Trenirala pa sem ritmično gimnastiko in sicer celih 13 let. Zaradi stare poškodbe in priporočil zdravnice pa sem v 2. letniku gimnazije s tem končala. Sedaj pa že dve leti športno plezam, saj sem potrebovala nekaj novega. To je zelo kratka predstavitev mojega življenja z glasbene in športne strani. Vedno pa sem rada risala in ustvarjala. Tako sem se tudi vpisala na likovno pedagogiko. Najbolj me je veselilo, da se bom dejansko učila nekaj kar me zanima tudi v prostem času.

Zelo rada pa tudi potujem in spoznavam nove kulture ter ljudi. Moj cilj je obiskati čim več držav sveta in se seznaniti z njihovim načinom življenja, njihovo kulturo in njihovo umetnost. Ker pa sem na zaelo kratkem z denarjem bo ta cilj moral počakati še nekaj časa. Vsekakor pa rada poskušam nove stvari. Različne športe, filme, hrano,..itd.

Ker pa nisem najbolj vešča v pisanju in predstavljanju same sebe bom pri tem zaključila, da ne zaidem s teme. 🙂

 

IKT in jaz

Z računalniki pa nisem najbolj vešča. To vam lahko pove že dejstvo, da sem pred dobrimi tremi meseci “sesula” svoj PC, ker sem nekako uspela naložiti dva varnostna sistema, ki sta se nekako med sabo “stepla” (vsaj tako mi je poskušal razložiti serviser) in se računalnik ni več odzival. Tako, da lahko rečem, da računalnik uporabljam samo za kakšne spise, predstavitve ali pa kakšen film. Zato sem se zelo težko lotila vseh nalog pri tem predmetu ker se stvari, ki vem da jih ne znam, zelo težko lotim. Vsekakor so mi velik izziv, ki ga zelo počasi premagujem.

REFLEKSIJA

Delo na vajah mi je kar malo presenetilo, saj nisem pričakovala, da se bom uspela karkoli naučiti. Ker pa smo šli po korakih in sprva predstavili vse programe in njihove funkcije sem si malo oddahnila. Vem da tehnologija hitro napreduje in se bomo nenazadnje primorani naučiti veliko več kot uporabljati samo powerpoint, word, inkscape in krito. In če se jih bomo učili na ta način kot pri vajah bom zelo vesela. Ker pa se tudi umetnost sedaj digitalno izraža, upam, da bom imela dovolj volje in prakse, da tudi sama preizkusim in začnem uživati pri ustvarjanju na računalniku.

 

 

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost