Kreiram splet – splet in spletni viri

Že od kar pomnim sem se zanimala za umetnost, svoje umetniško doživljanje in izražanje pa nisem omejevala le na likovno ampak vključevala tudi glasbo in druga področja umetnosti. Kljub svojemu raznovrstnemu ustvarjanju sem se pri izbiri študija odločila za likovno, saj je ta oblika umetnosti v mojem življenju najpomembnejša, preko nje pa doživljam največjo mero zadovoljstva.

 

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno 4.0 Mednarodna.

Za sliko, ki me najbolje predstavlja sem izbrala digitalno montažo, ki sem jo izdelala v začetku srednje šole. V delo sem vključila svoje telo in umetniška dela, ki so me pri svojem lastnem ustvarjanju najbolj navdahnila: to so dela Edwarda HopperjaPabla Picassa in Vincenta Van Gogha. Menim, da delo zajema moje lastno doživljanje sveta in se osredotoča na tematike, ki so pomembni del mojega vsakdanjega življenja: zamišljenost, samota, anksioznost in taboo seksualnosti.

REFLEKSIJA

Pri danemu projektu sem bila prvič soočena z objavljanjem prispevkov na blogu in se skozi nalogo naučila več informacij o blogih in njegovih funkcijah.

Spoznala sem, da nam lahko uporaba digitalnih orodij še posebej na področju likovne, pomaga k kreiranju boljših del, ne glede na to ali je tvoj končni izdelek v digitalni ali klasični obliki in zdi se mi da bo digitalno ustvarjanje postalo večji del mojega nadaljnjega likovnega izražanja. Znanje, ki sem ga pridobila skozi same naloge mi bo prav tako pripomoglo pri samem poklicu likovnega pedagoga.

Izredno sem vesela, da imamo v našem študijskem programu možnost uporabe različnih načinov likovnega izražanja in smo s takšnimi projekti “prisiljeni”, da se soočimo z oblikami likovne umetnosti, ki sam nam bile do tedaj manj poznane.

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost