Božič

V Kriti sem delala prvič. Risala sem po prenosniku na dotik s temu namenjenim pisalom. Najprej sem napredila skico ter na njo dodajala layerje na katere sem naredila posamezne motive. Ker je december sem se odločila za bolj božični motiv in sicer okrašeno smrekico, snežaka in veselo deklico. Sam program Krita mi je zelo všeč saj ima veliko izbiro čopičev, pisal in efektov s katerimi se da narediti res kvalitetno sliko a zaenkrat še nimam takega znanja. Veseli me če bomo Krito še uporabljali saj bom s tem osvojila želeno znanje.

Božič by Ana is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

(Skupno 80 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

komentarji 4

 1. Avatar Katarina Markič pravi:

  Zelo mi je všeč, kako ste ustvarili sneg z mehkim prelivanjem roba spodnje ploskve, tal ter snežaka. Poleg tega bi pohvalila tudi lepo teksturo, ki prikazuje iglice na smreki. Vaša grafika me pa predvsem pritegne z samim božičnim vzdušjem, ki ga ustvarja. Mogoče bi lahko še nekoliko dodelali ostre robove figure deklice ter v programu napravili skico nevidno.

 2. Avatar Lavra Zupančič pravi:

  Obožujem izbrane barve, ker res pričarajo občutek otroškega veselja ob prvem snegu. Edina kritika je, da bi lahko skrila layer, na katerem je skica (se vidi malo v ozadju). Pa zanima me kateri čopič si uporabila za snežinke, res dobra ideja in uporaba!

  • Avatar Ana pravi:

   Hvala za pohvalo ter me veseli da slika da takšen občutek 🙂 Hvala pa tudi za opombo na skico na katero bom naslednjič bolj pozorna. Za čopič ti sporočim ko preverim! 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost