Hruške

Prvič sem ustvarjala v Kriti, zato mi je bil to izziv. Ker za enkrat še nimam grafične tablice, mi je bilo risanje težavno, saj mi miška ni ustvarjala ravnih linij in nisem imela veliko kontrole. Pred tem nisem imela nobeni izkušenj s digitalnim ustvarjanjem, zato sem se odločila za preprost motiv (hruške). Vendar sem kljub temu uživala in se spoznala z programom Krita.  Za v bodoče bom kupila grafično tablico, da bom lažje risala v digitalnih programih. S to nalogo nisem čisto zadovoljna, saj mislim, da bi bilo boljše če bi imela grafično tablico.

Hruške by VN is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Komentarji: 1

  1. Avatar Zalenka's pravi:

    Končni izdelek je zelo dober, predvsem pri samem sadežu ste dosegli veliko globine. Vidi se, da ste raziskovali čopiče in njihove nastavitve. Če bi nadaljevali delo, bi vam svetovala, da nadete še čopiče, s katerimi bi ustvarili več globine tudi v ozadju slike, ter na pecljih.
    V tokratni objavi je bilo navodilo tudi, da dodate slike po plasteh, iz česar bi bolje videla, kako ste ustvarjali in uporabljali Krito. Nič hudega, če za vajo niste, ne pozabite pa, da bo pri projektni nalogi pomemben del tudi postopek izdelave.
    Sliko ste ustrezno izvozili in tudi resolucija slike je ustrezna. Licenco ste ustvarili, bolje kot pod besedilni blok pa jo je vključiti neposredno pod sliko, saj bo tako iskalnik indeksiral licenco k sliki.

    Hruška je tako mamljiva, da bi jo sedajle brez problema pojedla za zajtrk.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost