Moj hobi

Moj hobi je vzgoja sobnih rastlin. S tem hobijem sem začela med časom covida. Pred kratkim sem odkrila zelo dobro spletno trgovino za kupovanje rastlin.

Moje rastline

Moje rastline by Greta is licensed under CC BY-NC 4.0

Refleksija

V tem projektu sem se naučila kako ustvariti objavo in CC licenco za svoje slike. Mislim, da pri tej objavi ne bi nič spremenila, saj sem imela dovolj časa za popravljanje prispevka. Največ časa sem posvetila temu, da sem se odločila o čem pisati, pogosto imam namreč težave z neodločnostjo, še posebej če je tema zelo široka. Ta prispevek ni popoln, a mislim, da sem izpolnila vse zahteve, ki so bile pričakovane od te naloge. Mislim da je znanje, ki sem ga pridobila s to nalogo, zelo uporabno v prihodnosti, še posebej, ker se je uporaba tehnologije v zadnjih letih zelo povečala. Znanje o CC licencah je tudi zelo uporabno, ker kot ‘umetnik’ pogosto objavljam svoja dela. Pri projektu mi je bilo najljubše dodajanje CC licence, najmanj pa izbiranje teme. Definicija projektne naloge je jasna in pri njen ne bi spremenila nič.

Digitalna tehnologija v mojem življenju: v osnovni šoli sem uporablja predvsem programe microsoft (word, powerpoint, excel), se pa spomnim tudi, da sem se igrala s photoshopom ali nekim podobnim programom, da sem na raznih slikah uporabljala smešne efekte in orodja za popačenje. V srednji šoli sem še vedno uporabljala microsoft programe, a smo se naučili uporabljanja tudi adobe programov kot na primer ilustrator in photoshop za ustvarjanje ilustracij in urejanje fotografij na različne načine. Nikoli se sicer nisem spoznala s tablico, a ne čutim potrebe po njej, saj rada ustvarjam na tradicionalen način. Za tiste čase ko pa mi paše digitalna umetnost, pa mi je zadosti miška. V prihodnosti bom kot likovni pedagog še vedno uporabljala digitalno tehnologijo, verjetno največ powerpoint, da bom učencem podala snov in verjetno tudi easistent. Drugače pa tudi sama nimam iz osnovne šole pri likovnem pouku v spominu veliko dig. tehnologije. Mogoče se bomo ob priložnosti z učenci spoznali z digitalno umetnostjo, a je to po mojem mnenju bolj stvar srednjih šol.

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost