Spletna stran mfranzutti

Predstavil bom spletno stran, katero sem uredil v prostem času. Pri izdelavi sem si pomagal s tečaji iz HTML in CSS jezina na spletni strani w3schools.

Printscreen 1 by mfranzutti is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Printscreen 2 by mfranzutti is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Razmislek

V vsakdanjem življenju uporabljam veliko digitalne tehnologije, saj uporabljam Krito in Inkscape za ustvarjanje slik in animacij, poleg tega uporabljam tudi Exel in programski jezik Python za prilagajanje računalniškega okolja in kot pomoč pri organizaciji. Zdi se mi, da bi znanje teh programov veliko prineslo pri poučevanju, kaj več znanja bi si želel pridobiti na področju spletnih učilnic in interaktivnih dejavnosti. Mislim da bi se lahko prilagodilo pouk, da bi vključeval tudi digitalno risanje nalog.

Refleksija:

Pri nalogi sem se naučil uporabljati program WordPress pri izdelavi spletne objave. Njaveč časa sem posvetil določevanju licence saj sem se s tem prvič srečal in sem želel bolj podrobno razumeti namen in pomen licence. Zdi se mi, da sem se kar znašel. Pri poučevanju bi lahko izdelal spletno objavo za učence, mogoče kakšne spletne naslove vezane nakakšno tematiko. Ušeč mi je da je uporaba programa zelo enostavna in intuitivna, zato ni imela nobenih slabosti. Če bi več časa posvetil tej nalogi bi najverjetneje se poskusil kaj bolj poglobiti v oblikovanje objave.

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost