Thello😮‍💨

Sem Theo in večino časa res ne vem kaj delam, pa saj moj pes tudi ne. Ko pa občasno vem kaj delam, rad animiram, sem v družbi živali in gledam razne serije. <3

Pes Milo by Theo is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Digitalna tehnologija v mojem življenju

Zdi se mi, da sem imel že zelo mlad prost dostop do spleta in različne tehnologije. Že od nekdaj rad gledam serije in animirane filme, ter pa tudi odigram kako igrico na računalniku. V osnovni šoli sem, ko sem odkril YouTube z novo odkritim znanjem tako nadgradil svoje veščine v digitalnem risanju oz. risanju nasplošno, v srednji šoli pa sem v sklopu pouka odkril še Adobe programe. Upam, da bom na poklicni poti usvojil še kaj dodatnega znanja v digitalnem ustvarjanju, katerega bom lahko delil z bodočimi učenci. Z znanjem, ki ga že imam, pa bom lahko učencem pripravil različne predstavitve, mogoče kakšno objavo na šolski spletni strani ipd.

Refleksija

V tem projektu sem se naučil objaviti svojo prvo objavo, kako dodati in licencirati fotografijo. Naučil sem se kako uporabljati osnovna orodja v Arnes spletu. Tudi če bi imel več časa ne bi veliko spremenil, mogoče bi dodal še kakšno fotografijo. Največ časa sem posvetil razmišljanju, kaj sploh napisati za prvo nalogo, saj nisem vedel kako pristopiti k pisanju, sicer pa se mi zdi, da sem nalogo glede na kriterij primerno pripravil. Pridobljeno znanje bom v prihodnosti lahko uporabil pri urejanju šolske ali kakršne koli druge spletne strani in pri licenciranju svojih fotografij in umetniških del. Pri projektu mi je bilo najljubše izvedeti kako deluje pridobitev licence, sicer pa mi je bila celotna naloga zanimiva in ne bi spremenil ničesar.

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost