Ojla, to sem jaz

Sem študentka Pedagoške fakultete in učna smer na kateri sem mi je zelo pri srcu. Ukvarjam z umetnostjo na likovnem in plesnem področju, poleg tega pa zelo rada opazujem sončne zahode. To je to za zdaj, čavči!

Sončni zahod by Luna Elisa Kerševan is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

JAZ KREIRAM SPLET 🙂

Digitalna tehnologija je vsaka tehnološka naprava, kot npr. mobilni telefon, računalnik, tablica, terminal, ura itd… Z njeno prisotnostjo smo si ljudje olajšali življenje do take mere, da brez nje najverjetneje nebi znali več normalno živeti. Tako jaz kot vsi ostali uporabljam digitalno tehnologijo za komuniciranje preko mobilnega telefona, spremljanje novic po televiziji, kupovane ter uveljavljanje vozovnic na raznih javnih prevozih, pri merjenju temperature, pri uporabi raznih gospodinjskih pripomočkov in ostalih stvareh, s katerimi se srečujem vsak dan. Verjamem, da bo v prihodnosti vedno več stvari digitaliziranih, kar pomeni, da bo taka tehnologija tudi vedno bolj prisotna  pri poučevanju v osnovnih šolah. Kot bodoča likovna pedagoginja se bom potrudila digitalizacijo dobro izkoristiti pri poučevanju mojih učencev. Najverjetneje  jo bom uporabljala pri uporabi digitalne table ali projektorja ter vpisovanja informacij o prisotnosti, napredku in delu učencev v nekakšen digitalen šolski sistem ( npr. eAsistent). Poleg tega pa jih bom lahko učila tudi kako z digitalno tehnologijo ustvarjati različne likovne izdelke. Menim, da je taka tehnologija kar velik del življenja v današnjem času, kar nam omogoča predvsem preprostejše življenje. Po drugi strani pa se mi zdi pomembno, da ne postane digitalna prav vsaka stvar, kar je pomembno npr. pri ustvarjanju na področju likovne umetnosti in umetnosti širšega pomena.

Projekt Kreiram splet mi je pomagal pri izboljševanju mojih sposobnosti dela in objavljanja na spletu, saj prej tega nisem bila ravno vešča. Naučila sem se bolje uporabljati Arnes splet in spletne učilnice Arnes. Če bi imela več časa za to nalogo, bi lahko povedala še kaj več o mojem življenju in digitalni tehnologiji, ki je v njem prisotna.

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost