Riba z ribo

Prijatelji me kličejo Tejči. In Tejko, Dora, Tejčula, Čajka, Tejka, Tejč… in kot vzdevkov, imam veliko interesov.

Včasih je vsa zanimanja težko spravit pod eno streho (glavo) in včasih je nekatere interese treba zanemarit, da lahko damo prednost drugim. Od nekdaj me je zanimalo, kako bi odkrila skrivnostno formulo, da bi lahko počela čisto vse, kar rada počnem, vse kar še ne počnem, pa bi rada in vse, kar ne počnem več, pa bi tudi rada.

Digitalna tehnologija mi nikoli ni dišala. Želim se, da me bo v prihodnosti digitalna tehnologija privlačila z manj odpora do nje, saj bi potem tako lahko razvijala računalniško pisenost in se veliko bolje znašla v vse bolj digitalizirani dobi. Od digitalne opreme imam največ izkušenj z raznimi programi za kreiranje spletnih strani, poznani so mi tudi programi za mešanje in/ali ustvarjanje glasbe. Eden izmed teh programov je program Ableton. https://www.ableton.com/en/ . Zagotovo bo digitalno znanje prišlo v pedagoški rabi vedno bolj prav, saj bo vedno več potrebnih reči dostopnih le digitalno, zaradi poenostavljanja proscesov v zapletenem sistemu. Digitalna orodja bomo lahko uporabljali kot pripomoček za učenje na daljavo in kot pripomoček za izboljšanje in dopolnjevanje razlage snovi.

Med drugim me zelo zabava fotografija in s fotografijo pridejo urejevalni programi. Teh še nisem popolnoma usvojila. Morda nekoč.

Švedska_Švedska © 2021 by Tejči is licensed under CC BY-NC 4.0 

Krokodilji ugriz_krokodilji ugriz © 2021 by Tejči is licensed under CC BY-NC 4.0 

Ana_Ana © 2021 by Tejči is licensed under CC BY-NC 4.0 

Refleksijia:

Pri projektu Kreiram splet sem se naučila in izpilila navajanje avtorskih pravic ter oblikovanje strani na spletnem portalu Arnes.

Če bi imela več časa, bi uredila in dodala še sliko, ki bi najbolje zajela opis ”kdo sem?”

Največ časa sem nenamerno posvetila iskanju slik za dodatek k opisu.

Glede na kriterij, je moje delo zadostno, vsekakor pa bi lahko bilo še bolje izvedeno.

Na svoji poklicni in karierni poti bom učeno lahko uporabila pri navajanju avtorskih pravic in urejanju spletnih objav.

Najljubši del projekta mi je bilo navajanje avtorskih pravic, zaradi veselja, ko sem to znanje osvojila, najtežji del pa mi je predstavljalo pisanje, saj sem se ujela v krog neštetih možnosti tematike.

Menim, da projekt ne potrebuje sprememb.

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost